onsdag den 27. juli 2011

Fe kage

Blot en hyggekage da gæster kom fra Jylland.
Det er en banankage...



torsdag den 14. juli 2011

Miss Cupcake tager på ferie

Jeg blev ringet op af Dr. Oetker, som spurgt om jeg ville være hjemme dagen efter, så ville de komme forbi med mit GAVEKORT :-) - Jep kom blot !!

Og så er det, at den dér starter inde i hovedet, eij det kunne jo være rå sjovt, at lave en opfølgning på min Miss, én hvor damen nu er kommet afsted på sin ferie... Og så bider idéen sig fast... Og til sidst er der ikke andet at gøre end at komme i gang. Kl 21.00 - super...

Det er så kun en lækker chokoladekage, intet fancy ...

lørdag den 9. juli 2011

Miss Cupcake 2011 / At rejse er at leve

En hver so synes hendes grise er kønnest, og jeg er da også skide stolt af mine 5 unger, men niveauet i konkurrencen var eminent, så havde absolut ikke regnet med noget. Men så ….

Tillykke – lød det i den anden ende af røret. 

Den har virkelig været længe om at bundfæste sig – kan slet ikke forstå det… Men min cupcake Miss At rejse er at leve, løb med titlen MISS CUPCAKE 2011 
waow  HOLD DA OP…. JEG ER SÅ GLAD!! - og pisse STOLT :)
ISÆR Fordi de andre deltagende cupcakes var så afsindige flotte, sjove og fantasifulde…

Her er hun - Miss At rejse er at leve





















Her er hendes søskende
- mine andre "børn" der deltog i konkurrencen

Først Miss Fairy


















Og Miss Little Baker


















Og Miss Danmark




















Og Miss It´s a boy 


onsdag den 6. juli 2011

Harry Potter Konkurrence

Jeg er ikke skuffet  - Jeg er SKIDE SUR !!!
Go morgen Danmark sparkede en konkurrence i gang i sidste uge, hvor præmien var en tur til London med fly, hotel - og ikke mindst billetter til gallapremieren på den sidste Harry Potter film.
Opgaven lød: Er du den vildeste Harry Potter fan? Så lav dit eget videoklip, der viser hvor stor en fan du er....
Jeg tænker naturligvis på kager. Kager, kager, kager :) Og derfor dette indslag fra mig. Min søde og DYGTIGE nevø Marcus har filmet og klippet.

MEN, der blev sagt i programmet at videoen skulle sendes til dem, inden Mandag, hvilket vi gjorde (søndag aften) , men mandag morgen kl. BÆ, havde de fundet 5 finalister, og derefter en vinder.
Vores " mesterværk ;) " kunne umuligt ha nået at være med. Mener bare, at man skulle ha udtrykt sig ordenligt og sagt: for at komme i betragtning skal de have den inden lørdag ( whatever ) kl. 12... eller lignende ...

Men her er den, indsendt fra den vildeste fan :)

søndag den 3. juli 2011

Babushka kage

Claras mor har bestemt, at på Claras kage skal der være Babushka. Eftersom Clara fylder 1 år og endnu ikke er selvbestemmende, blev det mors yndling :) Jeg nød at lave den, åh så hyggelig, tøset så det driver. I love it..

Senere skulle det vise sig at blive enhver kagekones marrerit. Jeg var så dum ikke at kører med køleelementer da kagen skulle transporteres... Ggrrrrrrrrr. Den havde stået fint på bordet inden afgang og med en tur på 5 min tænkte jeg ikke videre over det . Men bilen var en oven at komme ind i. Så hurtig sank den lidt sammen.... forsigtig forsigtig .... rundkørsel.... og gammel dame... hun nikker... jeg skal kører. - NEJ hun forstætter - BREMS. Kage rutchede og skred sammen....
VRÆL ...

Claras mor synes ikke det var så slemt... men altså da. DET VAR DET !!!
Hurtig på køl, og senere blev den spist til glæde for alle gæsterne.
Lesson learned - BIG TIME.

Den består af svampet chokoladekage med hindbær PSC. Og den bette Cupcake er til Clara, som lige så min datter ikke kan nedbryde proteiner. Derfor sin egen særlige kage, med et lavt protein indhold.




lørdag den 2. juli 2011

Mathias 14 år

Til min søde nevø, har jeg lavet en bette kage. Det er blot en chokoladekage ( som han bedst kan li )