torsdag den 21. april 2011

Påske 2011

Så blev det Påske - og en fin anledning til at lave en kage. Jeg har længe haft nogle ting i tankerne, som jeg gerne vil afprøve. Så skønt at Påsken lige kom forbi.

Det er mit første møde med hjemmelavet MMF ( marsh mallows fondant ) og jeg må sige, at jeg er positiv overrasket over at det ikke var så svært, som jeg havde forestillet mig. Tror at hele processen bare virkede uoverskueligt, men i virkeligheden var det jo meget simpelt. Dog vil jeg sige at det er mere levende at arbejde med kontra Wiltons fondant, mere blødt og tørre langsommere op. Men smager efter min mening helt klart bedre. mums..

Så bød muligheden sig for at male på en kagen, hvilket var rigtig hyggeligt. Jeg blandede pastefarver med klar alkohol, og malede med den tynde pensel. Og nemt er det også, hvis man laver en ups, der skal blot en smule vand på og efter tørres med køkkenrulle eller en vatpind.

Det sidste jeg ville afprøve var båndet "der snor sig igennem kagen". Synes effekten er super skøn, men jeg manglede skærer ind i kagen så illusionen blev mere tydelig. Helt klart noget der skal prøves igen. I kagen er der Gulerodskage og cream cheese.

 Håber I alle har haft en dejlig Påske.

4 kommentarer:

 1. Hej Annika

  Den er simpelthen bare så sød. Er helt pjattet med dine påskeharer og kan godt lide dit forsøg med båndet der går igennem og rundt om kagen. Det ser rigtig flot ud. Fede farver ;)

  Kh Susanne

  SvarSlet
 2. Du godeste hvor er den sød, det må da have taget laaang tid at modellere de kaniner..
  Det er forresten nogle fine farver, du har valgt!

  SvarSlet